Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
Canihaukun on virtuaalinen kennel / Canihaukun is a sim game kennel

virtuaalikennel ~ a sim game kennel

KENNEL CANIHAUKUN ~TERVETULOA

"Canihaukun..?" mieti astuessasi portista aidatulle pihalle. "Miten maailmassa kukaan on voinut keksiä niin typerän nimen?" Kävelet portilta ovelle. Huomaat kyltin, jossa lukee: Omalla vastuulla. Portilla muistat nähneesi Täällä vartioimme Me ♥ -kyltin. Mitä niin kauheaa tuolla sisällä voi olla, että tarvitaan varoituksia? Hetken epäröityäsi päätät soittaa ovikelloa. Sisältä kaikuu valtaisa haukku. Äänestä päätellen siellä on vähintään tusina isoa, vihaista koiraa. Tuumit, että vielä voisi paeta - liian myöhäistä, ovea raottaa nuori, iloisen näköinen nainen. Naisen olan yli näet suljetun välioven, jonka takaa kuuluu kynsien rapinaa, kärsimätöntä vikinää ja vaativia haukahduksia. "Hei, mikäs sinut tänne lennättää?" nainen kysyy iloisesti. "Minä, tuota... Koiria?" sanot kysyvästi, kun et muutakaan keksi. "Ah, kyllä, ja anteeksi, en esitellyt itseäni. Olen KuroNeko, lämpimästi tervetuloa Canihaukun kenneliin! Astu toki peremmälle." Nuori nainen vetää oven takanasi kiinni ja, ennen kuin ehdit estää, tarttuu kahvaan ja avaa välioven. Hetkessä pieni eteinen on täynnä tassuja, kuonoja ja korvia ja vasta päästyäsi kunnolla sisälle, tajuat katsoa jalkoihisi. Missään ei näy tusinaa suuria, vihaisia koiria. Sen sijaan jalkojesi juuressa kököttää kasa alle 30 cm korkeita, nallemaisen söpöjä koiria, joista jokainen heiluttaa häntäänsä niin, ettei meinaa nahoissaan pysyä. Erehdyt kyykistymään niiden tasolla ja saat sylin täyteen koiria ja naaman täyteen märkiä suukkoja. "Mitä oikein ovat nämä pienet, ilmeisen ihmisystävälliset koirat?" ajattelet, ja katsot naista kysyvästi.

 Aivan, minä olen KuroNeko, ja sinä olet erittäin tervetullut pieneen v i r t u a a l i s e e n kotikenneliini, Kennel Canihaukkuun! "Moista nimeä ei takuulla ole toista, joten mistä se on lähtöisin?", kysyt, kun istutte keittiön pöydän ääressä. Noh, halusin kennelilleni nimeksi jotain koiramaisen mahtipontista, niin, että siinä on jonkinlainen selkeä yhteys koiriini. Canihaukun muodotsui alunperin sanasta kanahaukka, tosin niin, että muutin sen kanihaukuksi. (Lukekaa Ja rotu oli...? -osio, niin tiedätte, miksi.) Nimeä korostaakseni muutin vielä alkukirjaimen K:sta C:hen ja niin syntyi Canihaukku.
   Entä millainen kennel tämä sitten on? Mitä esimerkiksi ovat nuo pienet otukset, jotka pyörivät jaloissani? Niin, et varmastikaan tule törmänneeksi niihin ihan joka paikassa. Ne ovat norfolkinterriereitä, pieniä sisupusseja, joita ei voi olla rakastamatta, kun niihin kerran tutustuu. Ja tämä kennel on Suomen jos ei ensimmäinen, niin ainakin ensimmäisten joukossa oleva virtuaalinen kennel, joka kasvattaa pelkästään tätä kyseistä rotua. Ainakaan minä en ole törmännyt muihin vastaaviin kenneleihin, mutta jos tiedät yhdenkin, niin heti ilmoitus minulle, tämä oli käsky! Löysin kyllä vFCI:n listalta lopettaneiden puolelta pari kenneliä joiden kasvatusroduissa luki norfolk, mutta muistaakseni yhdenkään osoite ei toiminut, enkä siksi saanut näyttöä mahdollisista v-norfolkeista. Canihaukussa on monenlaista toimintaa: kasvatusta, kuten arvata saattaa, mutta järjestämme kilpailuja, leirejä ja mahdollisesti jonkinlaisia kursseja silloin tällöin. Kaikille koirillemme otetaan myös hoitaja, vaikkei tämä mikään hoitola olekaan.
   Mutta ehkä tässä on tarpeeksi sitä kuuluisaa etusivun tekstiä (tai sitten sitä on liikaa). Jos kiinnostuit edes hiukan koiristani, niiden rodusta, toiminnastamme tai muuten vain kennelistäni, niin voisin viedä sinut pienelle kierrokselle kenneliini. Ellei sinulla sitten ole liian kiire oman karvatassusi luo. ♥  Seurailkaahan muuten uutisia, siellä voi olla välillä jotain mielenkiintoista!

Jos nyt kuitenkin lähdet, niin kiitos kun vierailit kennelissämme ja jätäthän tassunjälkesi vieraskirjaan!
~KuroNeko (canihaukun@gmail.com) & koirat~

Y-työ 1/3                                              Affit 0/3                               Linkinvaihto 1/3

Veloce                                                -                                             Power Off
-                                                            -                                             -
-                                                            -                                             -

Graffusta ison iso kiitos kuuluu: Sunkuvat
Graffun kuvat: KuroNeko

©2020 Kennel Canihaukun - suntuubi.com