Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
Canihaukun on virtuaalinen kennel / Canihaukun is a sim game kennel

virtuaalikennel ~ a sim game kennel

Toiminta ~ Action

Istut terassin pöydän vieressä ja katselet pihalla telmiviä koiria. "Pahoittelen, mutta meillä ei taida olla juuri muuta tarjottavaa kuin nämä keksit," KuroNeko sanoo ja iskee pöytään lautasen ja paketin Domino-keksejä. Hän tyhjentää koko paketin sisällön lautaselle. Käännät katseesi koirista kekseihin. KuroNeko istuu sinua vastapäätä ja kaataa teille molemmille kahvia mukeihin. "No niin, nyt olet sitten nähnyt kennelin pihapiirin ja rodustakin tiedät jotain. Mitäs minä vielä... Haa, voisin kertoa sinulle, mitä kaikkea täällä tapahtuu!" KuroNeko hihkaisee ja näyttää siltä, että tiedossa on jälleen katkeamaton luento, tällä kertaa toiminnasta. Hiljaa huokaisten hörppäät kahvia, nappaat lautaselta yhden keksin, ja keskityt sitten kuuntelemaan.

Canihaukussa on äksöniä joka lähtöön. Kilpailuja pyritään pitämään edes silloin tällöin, joskus järjestetään kursseja tai leirejä, hoitajatoiminnasta yritetään saada aktiivista ja kasvatustakin löytyy. Tältä sivulta pääset lukemaan lisää Canihaukun toiminnasta!

Kilpailut
Canihaukun kennelissä pyritään järjestämään monien eri lajien kilpailuja, niin villejä kuin virallisiakin. Lisäksi kennelin omilla koirilla kisataan aktiivisesti eri lajeissa, joten kisakutsut ovat enemmän kuin tervetulleita! Lue lisää kilpailutoiminnasta täältä!

Kasvatus
Canihaukussa on ainakin aluksi pienimuotoista kasvatustoimintaa, jolla pyritään pitämään yllä kasvatusrodun eli norfolkinterrierin virtuaalista kantaa. Lue lisää kasvatustoiminnasta täältä!

Kurssit & Leirit
Silloin tällöin kennelissämme järjestetään yleensä virtuaalitalleille tyypillisiä leirejä sekä kursseja, jotka hevosihmiset tuntevat paremmin termillä valmennukset. Leirien ja kurssien tavoitteena on tuoda virtuaalikoiraihmisille vähän erilaista kivaa! Lue lisää kursseista ja leireistä täältä!

Hoitajatoiminta
Tässä kennelissä on tarjolla myös hoitajatoimintaa. Tämä siksi, että hoitajaksi ryhtymällä rotumme voisi tulla suurelle yleisölle tutummaksi, ja koska koiramme ovat seurallista väkeä, ne kaipaavat huomiota jatkuvasti. Lue lisää hoitajatoiminnasta täältä!

©2020 Kennel Canihaukun - suntuubi.com