Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
Canihaukun on virtuaalinen kennel / Canihaukun is a sim game kennel

virtuaalikennel ~ a sim game kennel

Kasvatus ~ Breeding

Kennel Canihaukun kasvattaa siis norfolkinterriereitä. Koiramäärä pyritään pitämään omakotitaloon sopivana, ja osittain tästä syystä pentueita syntyy melko harvoin. Jokaisesta syntyvästä pentueesta kenneliin jätetään 0-1 pentua, muut annetaan sijoitukseen tai ne menevät myyntiin. Koska norfolkinterrieripentueet ovat yleensä hyvin pieniä, kovin montaa pentua ei tule myyntiin. Kuitenkin jokaiselle myyntiin tulevalle pennulle etsitään hyvä, luotettava ja aktiivinen, kyseiselle rodulle soveltuva koti. Myyntiehdoista lisää alempana. Ennen pennun luovutusta se rokotetaan ja sille tehdään pentutarkastus sekä allergiatesti. Tulevan omistajan on huolehdittava siitä eteenpäin, että koiran rokotukset ovat kunnossa.
   Kaikkia koiriamme käytetään jalostukseen, ja mahdollisuuksien mukaan myös ulkopuolisia koiria otetaan vastaan. Kuitenkin, koska nämä mahdollisuudet ovat todella rajalliset, pentueet ovat yleensä kennelin sisäisiä. Vanhemmat valitaan huolella, niiden on oltava terveitä ja vailla perinnöllisiä sairauksia, sekä niiltä pitää löytyä sijoituksia tai valionarvo vähintään yhdestä lajista. Koiriamme ei painoteta mihinkään tiettyyn lajiin, vaan haluamme tuoda esille rodun soveltuvuuden lähes jokaiseen lajiin. Pyrimme jalostamaan rakenteeltaan ja varsinkin luonteeltaan rodunomaisia koiria. Kaikilta koirilta testataan ainakin sydän, polvet ja silmät. Jalostukseen käytettävillä koirilla olisi suotavaa olla myös näyttelymenestystä, mutta se ei ole välttämätöntä.
   Pennut luovutetaan aikaisintaan kaksi IRL-viikkoa syntymän jälkeen. Emo kantaa pentuja 2 IRL-viikkoa. (Koiramme ikääntyvät yhden virtuaalisen kuukauden yhdessä IRL-viikossa.) Kantavan nartun tiineyden etenemisestä tulee säännöllisesti tietoa tälle sivulle. Kun pennut on siirretty uusiin koteihinsa, haluamme kuulla niiden kuulumisia säännöllisesti. Varauksia pennuista otetaan vastaan vasta, kun pennut ovat syntyneet, mutta niitä voi tiedustella vieraskirjassa jo aiemmin. 

Suunnitteilla Canihaukun 1. pentue vuoden 2012 alkupuolelle. Emänä joko Warnung Summer Child tai Linnunradan Never Mind, uros vielä avoin.

Myyntiehdot ~ Terms of sale

Seuraavia myyntiehtoja on noudatettava, mikäli ostat meiltä pennun tai otat koiran sijoitukseen!

- Koiraa ei saa milloinkaan kadottaa bittiavaruuteen! Mikäli et voikaan pitää koiraa, sinun on tarjottava sitä ensin minulle, otan sen poikkeuksetta takaisin tänne!
- Koira ei myöskään saa joutua kiertoon, ja mikäli aiot myydä sen, sinun on ilmoitettava minulle. Voit myydä koiran uuteen kotiin vain, jos minä olen sen hyväksynyt. Muussa tapauksessa koira palautuu minulle.
- Koiran kanssa tulisi harrastaa aktiivisesti edes yhtä lajia ja kilpailuissa käyminen olisi erittäin suotavaa. Mitään himokisautusta en kuitenkaan vaadi.
- Ilahtuisin, jos suunnitelmissasi on pentujen teettäminen, mutta rajallisten mahdollisuuksien takia ymmärrän, jos et siihen ryhdy. Huomaathan kuitenkin, että mikäli otat koiran sijoitukseen, sitoudut (minun avustuksellani tietysti) vähintään yhden pentueen teettämiseen!
- Jotta tiedän sinun lukeneen nämä, ostopyyntöä kirjoitettaessa Miten löytyi?-kohtaan tulee valita vaitoehto "Eksyin metsästä."
- Haluan kuulla koiran kuulumisia aina silloin tällöin, mielelläni tietysti kuulen jos jotain merkittävää tapahtuu. Joskus saatan tulla kyselemään kuulumisia itsekin, varsinkin, jos koirasta ei ole aikoihin kuulunut mitään.
- Koiran ikääntymisen voit muuttaa mieleiseksesi, mutta muita tietoja ei saa muuttaa!
- Koiran tulee saada oma sivu viimeistään viikon kuluttua luovutuksesta. Muutoin se menee takaisin myyntiin. Hyväksyn viivästyksen vain, jos olet ilmoittanut, ettet ehdi tehdä sivuja kyseisen viikon aikana.
- Koiran vanhemmat sekä kasvattaja on linkitettävä koiran sivulle!
- En mielelläni myy koiria talleille, mutta poikkeuksia voi olla.
- Sinulla pitäisi olla vähintään kaksi koiraa entuudestaan, että voin myydä koiran sinulle.

- Sivujesi tulee olla selkeät ja copyjen on oltava kunnossa.
- Mikäli ostat koiran, sitoudut pitämään huolta koiran terveydestä ja tarjoamaan sille hyvän, huolehtivan kodin. Mikäli koen, että koira jää heitteille (sivut kuolleen oloiset tms.), minulla on oikeus ottaa koira takaisin Canihaukkuun. Jos heräät vielä kuolleista ja koirasi on otettu takaisin tänne, voimme neuvotella siitä, saako koira palata luoksesi vai pidänkö sen itselläni ja etsin sille mahdollisesti uuden kodin.
- Ostopyyntö lähetetään vieraskirjaan, ja pyynnön perään tulee kirjoittaa teksti "Kiitos jo etukäteen!" ilman lainausmerkkejä. Pyynnössä sinun on kerrottava, mitä suunnitelmia sinulla on koiran varalle, millaiseen kotiin se pääsee, ja miksi haluat kyseisen koiran itsellesi. Noista jälkimmäiseen vastaukseksi ei kelpaa pelkkä "Siksi, kun se on suloinen!" Minuun voi ottaa yhteyttä myös Karvaturrit-foorumin kautta, jonne teen topicin tulevasta pentueesta sitten, kun se on ajankohtaista.

Tiedän ja varaudun siihen, että myyntiehdot saattavat tuntua sinusta turhan tiukoilta ja liioitelluilta, mutta toivon sinun ymmärtävän vähän minuakin. Rotuni on virtuaalimaailmassa niin harvinainen, että harvoja, vaivalla kasvattamia koiriani en vain halua kadottaa. Ethän sinäkään haluaisi? Siksi nämä myyntiehdot. :)

©2020 Kennel Canihaukun - suntuubi.com